Xbox Series X kopen: Alle webshops en prijzen op een rij

Wij hebben alle webshops en prijzen op een rijtje voor je gezet. Op deze wijze kun je eenvoudig prijzen van jouw favoriete webshops vergelijken. 

(prijzen en webshops worden dagelijks ge-update) 

 

Xbox Series X + Extra Controller nu bij de Media Markt verkrijgbaar voor €559,99

KOOP BIJ MEDIA MARKT

€559,99

Xbox Series X + Extra controller

 

GA NAAR SHOP

Op voorraad 

€499,99

GA NAAR SHOP

 

(Levering mid 2021)

€499,99

GA NAAR SHOP

 

(Levering mid 2021)

€499,99

ga naar shop

 

(Levering mid 2021)

€499,99

GA NAAR SHOP

 

(Levering mid 2021)

Ontvang als eerste voorraden, aanbiedingen en bundels.

* indicates required

Ik wil updates ontvangen van:


Xbox Series X voor de hardcore gamers 

De Xbox Series X is het paradepaardje van Microsoft. Voor deze next-gen console hebben ze alles uit de kast gehaald. Zowel het uiterlijk als het innerlijk zijn gericht op de hardcore gamer.

Ze hebben gekozen voor donkere kleuren met herkenbare Xbox groen accenten. Tijdens bet ontwerpen van de console hebben ze rekening gehouden met feedback van gamers. Naast het design hebben ze intern de prestaties aanzienlijk verbeterd. 

Prijs Series X

Tot slot de prijs! De Xbox Series X heeft een adviesprijs van €499,99. De prijs zal de komende maanden niet of nauwelijks dalen. Reken maar dat de prijzen rond dit getal zullen blijven.

Wij zullen verschillende aanbiedingen in de gaten houden en deze tonen op de website. Denk bijvoorbeeld aan cashback acties of gratis Xbox Series X bij aankoop van een ander product (televisie, laptop, auto, etc.)

In ons overzicht hierboven vergelijken we de prijzen van verschillende webshops. Hierdoor kun je in één opslag zien waar de Xbox Series X te koop is en wat de levertijden zijn. 

Wanneer komt er een nieuwe voorraad Xbox Series X aan in Nederland?

Vooralsnog kunnen we niet exaxt weten wanneer de nieuwe vooraad Xbox Serie X aankomt in Nederland. De voorraadproblemen lijken ook hier aan te houden. 
Microsoft geeft aan dat dit tot en met juni 2021 kan aanhouden.

Laten we in ieder geval hopen dat de volgende shipment wel meer consoles bevat. Tot die tijd kun je alle updates rondom voorraad lezen op gconsole.nl.