Xbox Series X kopen: Alle webshops en prijzen op een rij

Wij hebben alle webshops en prijzen op een rijtje voor je gezet. Op deze wijze kun je eenvoudig prijzen van jouw favoriete webshops vergelijken. 

(prijzen en webshops worden dagelijks ge-update) 

 

€499,99

GA NAAR SHOP

 

(Levering begin 2021)

€499,99

GA NAAR SHOP

 

(Levering begin 2021)

€499,99

ga naar shop

 

(Levering begin 2021)

€499,99

GA NAAR SHOP

 

(Levering begin 2021)

€499,99

GA NAAR SHOP

 

(Levering begin 2021)

Xbox Series X voor de hardcore gamers 

De Xbox Series X is het paradepaardje van Microsoft. Voor deze next-gen console hebben ze alles uit de kast gehaald. Zowel het uiterlijk als het innerlijk zijn gericht op de hardcore gamer.

Ze hebben gekozen voor donkere kleuren met herkenbare Xbox groen accenten. Tijdens bet ontwerpen van de console hebben ze rekening gehouden met feedback van gamers. Naast het design hebben ze intern de prestaties aanzienlijk verbeterd. 

Prijs Series X

Tot slot de prijs! De Xbox Series X heeft een adviesprijs van €499,99. De prijs zal de komende maanden niet of nauwelijks dalen. Reken maar dat de prijzen rond dit getal zullen blijven.

Wij zullen verschillende aanbiedingen in de gaten houden en deze tonen op de website. Denk bijvoorbeeld aan cashback acties of gratis Xbox Series X bij aankoop van een ander product (televisie, laptop, auto, etc.)

In ons overzicht hierboven vergelijken we de prijzen van verschillende webshops. Hierdoor kun je in één opslag zien waar de Xbox Series X te koop is en wat de levertijden zijn.