Nieuwe voorraad Playstation 5 consoles

Volgens Techtastic heeft Sony vorige week nieuwe PlayStation 5 consoles in Nederland geleverd. Bijna alle PS5 die nu binnen zijn bij Media Markt, Coolblue, Bol en Nedgame worden opgestuurd naar de klanten die een pre-order hebben geplaatst. Pas daarna gaan ze per winkel kijken of er genoeg voorraad is om online te verkopen.

De kans dat je nog een PS5 dit jaar kan bemachtigen is erg klein. Wij denken zelf dat er een nieuwe voorraad in de eerste twee a drie weken van januari in Nederland geleverd gaat worden. Wil je deze kans niet missen? Houd dan onze website goed in de gaten. Hier zullen we regelmatig updates plaatsen waar de Playstation 5 op voorraad is. Wellicht dat je eind januari die van jou al in huis hebt?

Dit bericht is gepost in ps5. Bookmark de link.